Hvordan opretter jeg en profil og CV?
Du indtaster blot dine profildata, herunder CV i skabelonen. Systemet opretter herefter din profil hos Turbo Tempo.

Skal jeg have billede på min profil?
Nej. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvorvidt du ønsker, at oprette med billede eller ej.

Er det gratis, at oprette sig som vikar hos Turbo Tempo?
Ja, alt er helt og aldeles omkostningsfrit!

Er det sikkert, at lave en profil hos Turbo Tempo?
Ja, vi anvender den nyeste sikkerheds teknologi og kryptering af data, så du kan føle dig helt i trygge hænder hos Turbo Tempo.

Hvem kan egentlig se min profil, CV?
Det er udelukkende arbejdsgivere, der har oprettet et abonnement hos Turbo Tempo, som kan tilgå din profil.

Kan andre profiler ikke se mig?
Nej. Alle profiler er anonyme. Som beskrevet ovenfor er det kun abonnerende virksomheder, der kan se din profil.

Skal jeg selv forny mit CV?
Hvis du ønsker at udbygge dit CV, kan du altid gøre det på hjemmesiden. Dit CV ligger klar, så længe du selv ønsker det.

Er der kun vikarjob på Turbo Tempo?
Ja, det er for nuværende primært vikarjob, altså tidsbegrænsede stillinger. Dog oplever vi, at vores profiler jævnligt bliver tilbudt varig ansættelse, hvis forløbet ellers har været tilfredsstillende, og behovet er tilstede.

Hvorfor er min branche pt. ikke repræsenteret?
Det hele afhænger af udbud og efterspørgsel.

I visse brancher er sæson ledighed desværre udpræget. I andre erhverv opstår, derimod med jævne mellemrum flaskehalse, hvor behovet er akut og stort for arbejdskraft. Derfor opfordrer vi, alle vore profiler til at søge bredt, hvis jobbilledet skifter for netop din branche.

Vi arbejder desuden konstant på, at udvide til endnu flere erhverv, hvis behovet er tilstede. Vi hører gerne fra dig, hvis du har input om nye brancher, vi har overset.

Kan jeg søge indenfor andre faggrupper, der ikke er beslægtet mit nuværende fag?
Ja, bestemt. Hvis du har lyst til, at skifte retning til endda helt andre brancher, er du havnet det helt rigtige sted. Turbo Tempo dækker et bredt udsnit af alle vikarjob herhjemme. Mange bliver overraskede over, at man faktisk sagtens kan komme i betragtning til helt andre job, hvis man bare har en smule bagage på CV´et.

Har I kun stillinger omkring de større byer?
Udbud og efterspørgsel er en dominerende faktor - også på jobmarkedet. Nogle faggrupper er eksempelvis logistikmæssigt koncentreret i visse større byer, omvendt findes meget industri, håndværk mv. i selv mindre byer. 

Vi opfordrer i den henseende vores profiler til at være fleksible, og søge bredt, og måske køre et ”par km” længere til job, end man måske ønsker optimalt.

Danmark er heldigvis et forholdsvis lille land med korte afstande.

Kan jeg søge på alle tider af døgnet?
Ja, faktisk har flere af vores virksomheder, brug for arbejdskraft på alle tider af døgnet. Netop derfor kan der ansøges 24/7/365.

Måske kan du allerede starte på job ganske få timer efter kontakt fra en virksomhed. Det kalder vi fleksibel jobsøgning i Turbo Tempo!

Hvad nu, hvis jeg ikke vil kontaktes på alle tider af døgnet?
Du indtaster blot under kontakt tider, hvordan og i hvilket tidsrum, du ønsker en sms og eller opringning fra en interesseret virksomhed.

Hvad betyder det, at Turbo Tempo har fjernet al bøvlet?
Det betyder først og fremmest, at du slipper for at troppe op til et indledende møde hos et vikarbureau og underskrive alverdens papirer, i øvrigt oftest uden at kende navnet på arbejdsgiveren.

Hos Turbo Tempo slipper du for den unødige tur og bøvlet. Samtidig slipper du for, at snakke med en person, der oftest ikke kender dit fag til bunds, og de udfordringer du møder i dit fag. Med andre ord. Mange oplever, at man taler forbi hinanden. 

Holder I aldrig lukket?
Nej. Vi kan derimod tilbyde erhvervslivet arbejdskraft døgnet rundt, og selvfølgelig tilbyde dig jobbet.

Hos Turbo Tempo kan du søge job og få kontakt direkte med arbejdsgivere 24/7/365.

Her snakker I samme sprog. I aftaler også selv løn og kontrakt.

Hvordan kan jeg være sikker på at få den rette overenskomstmæssige løn?
Vi er overbeviste om, at langt de fleste virksomheder overholder overenskomsten.

Foruden sparer vi netop virksomhederne for et led i kæden, nemlig vikarbureauet, der tager en betydelig del af kagen, altså din løn.  Den besparelse kan meget vel resultere i en højere løn til dig, da virksomhedens økonomi bliver forbedret, når de benytter Turbo Tempo.

Vil I overflødiggøre traditionelle vikarbureauer?
Det lyder måske lidt hårdt. Men ja.

Alt for længe har vi skulle døjes med langsommelige job processer, for megen besvær, og udfyldelse af bunkevis af standardiserede formularer. Vi tror på individet. Vi tror på, at aktørerne, jobtager og jobudbyder selv kan administrere det indbyrdes. Resten kan sagtens klares elektronisk på ganske få minutter. Det at samtale direkte med arbejdsgiver er fundamentet for enhver god jobstart.

Hvordan kommer virksomhederne i kontakt med mig?
Det gør virksomheden. Efter at have kigget på din profil, modtager du en SMS, e-mail eller bliver ringet op. Helt uforpligtende.

Forslag, ris eller ros?
Tøv ikke med at kontakte os.

Vi arbejder konstant på, at videreudvikle vores koncept, så vi hilser alle forslag til forbedringer og såvel ros som ris velkommen.

Skriv til os på: kontakt@turbotempo.dk

Bliv en del af jobrevolutionen. Opret din jobprofil i dag og kom i job i en fart på Turbo Tempo!